• image
  • image
  • image
Previous Next

LUPLAST I ROPLASTO sistemi


PVC Vrata- Poseban - čvršći profil po želji kupca
- Obične I elektro brave
- Masivniji i čvršći okovi
- Vrhunska zaštita i sigurnost
- Dubina 70 mm
- Balkonska vrata (standardni PVC profil)
- Klizna vrata sa PSK mehanizmom (moguće standardno krilo i krilo vrata)
- Harmo vrata Vrata Komplast rade se pretežno od petokomornog ALUPLAST ili ROPLASTO profila sa posebno ojačanim krilima.

Ovi sistemi se odlikuju izrazitom sigurnošću, toplotnom I zvučnom izolacijom kao I izuzetno glatkim otvaranjem I zatvaranjem

ALUPLAST IDEAL 8000

 

alu plast ideal 8000ALUPLAST IDEAL 8000

- 85 mm ugradbena dubina

- Toplotna izolacija standardnih profila (od 0,82 W/m2K)

- Debljina ostakljenja čak do 58 mm

- Velika zvučna izolacija

- 6 komora

- 3 brtve

 

alu plast1 ideal 8000ALUPLAST IDEAL 8000 je zlatni predstavnik nove generacije PVC profila I spada među sam vrh svjetske PVC ponude. Odlikuje ga moderan dizajn koji uključuje zaobljene vanjske i unutarnje bridove što prozorima posebno gledano izvana bitno proljepšava izgled podsjećajući na bogat okvir kakve slike. U konfiguraciji sa troslojnim LOW-E staklom nudi trenutno najpovoljniji stupanj toplinske provodljivosti na svijetu.

Prozori ALPRO proizvedeni su po tehnologiji tvrtke koji se uvrštavaju u najviši europski kvalitetni razred. Našim kupcima omogućujemo potpuni izbor kod odlučivanja u pogledu stila (klizni, kipovanje, dvokrilni, jednokrilni itd.), Boje, oblika I veličine prozora.

 

 

 

 

ALUPLAST IDEAL 4000

alu plast1 ideal 4000

 

- 70 mm ugradbena dubina

- Debljina ostakljenja do 44 mm

- 5 komora

- 2 brtve

- Skrivena, nevidljiva odvodnja

- Zvučna i toplotna izolacija

- Zaobljeni dizajn

 

 

alu plast ideal 4000Aluplast® prozori serije IDEAL 4000 postižu svojom izvedbom sa 3-6 komora, dvije udarne brtve i ugradbenom dubinom od 70 mm, jako dobra svojstva toplinske izolacije i već danas ispunjavaju zahtjeve sutrašnjice. Standardno dolaze u konfiguraciji sa dvoslojnim izo staklom (4+16+4) iako je moguć i velik broj drugih varijanti. Trenutno rangira kao jedan od najprodavanijih profila u Europi.

 

 

 

 

 

ROLOPLAST 7001 AD 5

 

roloplast1 7001ad5- 68 mm ugradbena dubina

- Deboljina ostakljenja do 40 mm

- 5 komora

- 2 brtve

- Zaobljeni dizajn

- Zvučna i toplotna izolacija

 

 

roloplast 7001ad57001 AD 5 Odlikuje se velikom čvrstoćom , debljina vanjske stijenke 3 mm, siva brtva , te IZO staklima po izboru kupaca.Koeficijent prolaza topline za profil je U = 1,3 W/m2K.S pet toplinskih komora i dva brtvljenja u krilima i doprozorniku. Ugradbena dubina profila od 68 mm omogućava top vrijednosti zadržavanja topline. Standardno dolazi sa dvoslojnim izo staklom (4+16+4). Vrhunski omjer cijene i kvalitete!