At bagon.is you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
OF 100
++387 63 328  133   ​ante.vukoja1@gmail.com

OF 100

OF 100 3D 1
PREUZIMANJE KATALOGA

Ogradni sistem OF 100 je namijenjen za izradu staklenih ograda bez vertikalnih aluminijskih profila, koji istovremeno nudi potpunu transparentnost i neprekidan pogled a pritom zadržava visok stupanj sigurnosti prema važećim europskim sigurnosnim standardima.

Široka ponuda profila omogućuje različite vrste ugradnje poput ugradnje na pod, ugradnje bočno na konstrukciju, kao i, koristeći minimalizirani profil, ugradnje na parapet. Osnovna konstrukcija OF 100 se sastoji od horizontalnih aluminijskih profila u kontinuiranoj verziji ili u obliku stopa (dužine 150 mm ili 300 mm) posebno dizajniranih za prihvat laminiranog sigurnosnog stakla različitih izvedbi (od 8.8.2 do 10.10.4). Ogradni sistem OF 100 je namijenjen za ugradnju u različite vrste prostorija (balkoni, stubišta, terase, dvorane, gledališta i sl.) što ga čini idealnim rješenjem za hotele, tržne centre, javne objekte te moderne rezidencijalne objekte.

Po želji je moguća i ugradnja rukohvata različitih oblika. Zahvaljujući korištenju materijala koji su postojani u raznim vremenskim uvjetima OF 100 je otporan na vremenske i ostale utjecaje uključujući i uvjete u priobalnima područjima.

Tehničke karakteristike:

  • Veoma brza i jednostavna instalacija (bez obrade stakla)
  • Jednostavno održavanje
  • Dugotrajnost i otpornost prema vremenskim utjecajima
  • Posjedovanje certifikata prema normi EN 1991-1-1 za statičko i dinamičko opterećenje,što omogućava ugradnju sistema OF 100 u prostorijama kategorija:
    A, B, C1, C2, C3, C4, C5, i D prema Eurokodu 1
  • Inovativan sustav fiksiranja stakla pomoću PVC klinova unutar aluminijskog profila
  • Široka paleta boja prema RAL karti zajedno s različitim vrstama eloksaže aluminijskih profila te imitacijama drveta ili kamena
  • Mogućnost ugradnje LED trake ispod stakla što pruža jedinstveno osvjetljenje ogradnog sistema